Author: Sarr Mokinos
Country: Sweden
Language: English (Spanish)
Genre: Environment
Published (Last): 24 November 2005
Pages: 38
PDF File Size: 1.30 Mb
ePub File Size: 8.58 Mb
ISBN: 241-4-27913-315-2
Downloads: 95346
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Taubar

Religie, Invatamant, Guverne si Media.

Cine e ghidat doar de sentimente e usor de indus in eroare, de asemenea cine se ia doar dupa ratiune e usor sa se insele. Acestea au fost luate de guvern si returnate dupa razboi.

Numai asa vei putea intelege natura controlului pe aceasta planeta. Interesant este ca din turma unii dintre noi pot sase ridice temporar pe nivele superioare, sa faca parte din institutiileguvernului, sa ajunga david icke secretul suprem pdf download nivelul 5 bancheri pe la Banca Mondiala sau FMI sauchiar pe nivelul 4 in Clubul de la Roma. Ei pot avea oricati bani doresc.

In perioada octombrie intrunirea sectiei europene a Comisiei Trilaterale a avut loc la Bucuresti,intr-o discretie aproape totala. A initiat si pregatit figuri importante ale politicii internationale americane, TOTI obligatoriu membri ai consiliului. Faptul ca nu da doi bani pe viata plebei o dovedesc inclusiv propriile declaratii.

Practic stapanii lumii se ascund in spatele acestui paravan nivelul 7 pentru a-si indeplini planurile. Holland-American Trading Corporation Harriman. Reblogged this on lenalina. In perioada octombrie intrunirea sectiei pef a Comisiei Trilaterale a avut loc la Bucuresti, intr-o discretie aproape totala.

Probabil este cel mai diabolic sistem de control al populatiei conceput vreodata. In acest supeem, unul din obiectivele Illuminati, reducerea populatiei globului pare a fi o masura necesara.

Piramida puterii | SANTINELA ORTODOXA

Cine doreste mai multe detalii poate studia acest document rar: Astfel, produsele trebuie modificategenetic, construite in laborator, aditivate si iradiate. Control prin intermediul banului.

Creierul nostru este foarte vulnerabil la orice tehnologie care transmite unde ELF n. Jackson Spielvogel si David Redles de la Simon Wiesenthal Centerau fost nevoiti sa accepte ca lucrarile maleficei femei l-au influentat decisiv pe Adolf Hitler. Peste tot pe glob unde pamanturile sunt roditoare downloaad companii de tip Monsanto care ii corup pe politicieni david icke secretul suprem pdf download reglementeze cultivarea si comercializarea produselor.

Astfel, produsele trebuie modificate genetic, construite in laborator, aditivate si iradiate. Vrem sau nu, ea face parte din planul Noii Ordini Mondiale, sidaca intreaga lume se indreapta intr-o directie, noi nu avem cum sa mergem indirectie opusa.

Cum sunt ei organizati? Chestiacu pensia s-ar putea sa dispara din acest ciclu, caci nu-i ajuta cu nimic secretjl de sus.

Conducatori din umbra ai planetei | SANTINELA ORTODOXA

Practic scopul lor este sa controleze si sa conduca intreaga planeta prin crearea unei Downloar Ordini Mondiale si a unui Guvern Mondial unic. Promovarea depravarii si a obiceiurilor david icke secretul suprem pdf download pentru indepartarea moralei crestine. Ei fauresc tratatele militare si economice internationale, ei schimba regimuri politice si presedinti de state, ca pe niste simple piese uzate ale unei masini.

A fost de cateva ori inchisa pentru distribuire ilegala de informatii despre avort. Cresterea economica este limitata, resursele sunt limitate si la fel, cresterea populatiei globului are o limita. Intentia este de a-i distruge pe mici producatori sau de ai scoate in ilegalitate,ceea ce inseamna ca nici cel mai inofensiv producator nu va mai putea sacultive nimic in gradina proprie fara aprobarea guvernului.

De aceea trebuie luate masuri din timp usprem a preveni atingerea acestor limite. Salvati in calculator tot ce vi se pare interesant si demn de retinut de pe acest site. Pingback de Cine conduce lumea? Practicaceasta organizatie privata in care se intra doar cu invitatie speciala pe bazaunor merite deosebite, conduce lumea peste capetele guvernelor. In fiecare an Comisia Trilaterala are o intrunire in plenul ei si cate o intrunire zonala.

Sa fim treji, sa stim de ce sa ne ferim. Noipoporul evreucontrolam America si americanii o stiu. Pentru intelegerea Fortei trebuie sa existe un balans perfect intre suflet si ratiune, fara separare intre ele. Cine e ghidat doar de sentimente e usor david icke secretul suprem pdf download indus in eroare, de asemenea cine se ia doar dupa ratiune e usor sa se insele.

Ei trebuie auprem execute intocmai ordinele pe care le primesc si sapuna tara la dispozitia celor ce conduc lumea. Distrugerea modelului actual de societate si a celulei ei de baza, familia.

david icke secretul suprem pdf download

Piramida puterii

Familia Rothschild, de trilioane avere! Sunt detaliate relatiile si zonele de influenta la nivel mondial ale principalelor dinastii si familii care conduc lumea. De aceea trebuie luate david icke secretul suprem pdf download din timp pentru a preveni atingerea acestorlimite.

De ce doresc ei sa stapaneasca lumea? Vrem sau nu, ea face parte din planul Noii Ordini Mondiale, si daca intreaga lume se indreapta intr-o directie, noi nu avem cum sa mergem in directie opusa. Populatia este indoctrinata prin david icke secretul suprem pdf download prin sisteme de invatamant care nu sunt decat o fabrica de produsoameni pe care statul sa-i intrebuinteze apoi dupa scopurile sale, tinuta infrau de catre institutiile guvernamentale si prostita de catre massmedia.

Distrugerea identitatii nationale a statelor lumii. Raspunsul vehiculat de catre sustinatorii si simpatizantii sai este: Sistemul se numeste Piramida Puterii Pyramid of Power si este descris mai jos:. In componenta acestei comisii intra directori de concerne, bancheri, politicieni printre care si fosti presedinti ai Statelor Uniteeconomisti, etc.

Conducatori din umbra ai planetei

Nu mai conteaza cine face legile si ce legi ;df, caci oricum se aplica numai directivele FMI. O ura deosebita are impotriva popoarelor ortodoxe, prin urmare a insistat pentru bombardamentele impotriva Serbiei.

Trebuie sa intelegi de unde vi, de unde ai aparut si incotro te indrepti, unde vei dispare.

Cum sunt ei organizati? La scurt timp stirea adevarata a venit.