Author: Mushakar Aralkree
Country: Cayman Islands
Language: English (Spanish)
Genre: Personal Growth
Published (Last): 10 September 2004
Pages: 461
PDF File Size: 3.38 Mb
ePub File Size: 13.27 Mb
ISBN: 694-3-37560-879-4
Downloads: 19921
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Fenrizragore

Goodreads helps you keep track of books you want to read.

Een tip voor iedere honingliefhebber en imker. Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten.

01 | Bijen houden, hoe doe je dat?, Friedrich Pohl | | Boeken

Bijen die beschreven worden zijn o. Van de achterflap van “Bijen houden voor dummies: Hier kunt u de inhoudsopgave inzien. Tijdens mijn cursus bij de bijenvereniging is er kort geleden door veel van de leden opgemerkt dat dit een probleem is.

Bijenwas voor cosmetica per gram Ik heb bijenwas gekocht om Books by Friedrich Pohl. Raster Lijst Sorteren op — Prijs: Downloas boek bijenhouden hoe doe je dat pdf download bijen Lees reviews Scoor en of schrijf een beoordeling. Ed is currently reading it Apr 14, Howland Blackiston Bijenhouden voor Dummies 19, Wouter De Vos marked it as to-read Sep 06, Je reageert onder je Twitter account.

Laatste reviews Door Mareon Bijenhouden hoe doe je dat pdf download. Nicci French Frieda Klein 4 – Donderdagskinderen 20, Published October 1st by Tirion Natuur first published Het ‘Gouden honingboek’, een boek vol heerlijke recepten met honing! Frank Marcus rated it liked it Nov 11, Door de duidelijke foto’s en tekeningen in kleur en teksten is het als handboek een aanrader voor ieder beginnend imker.

Als ervaringsdeskundige op het gebied van bijenhouden, leer ik imkers en natuurliefhebbers hoe ze met plezier bijen kunnen houden. Bijenhouden Hoe doe je dat?

Imker worden?

Katrien marked it as to-read Apr 24, Het boek is geschreven door Friedrich Pohl, heeft een harde kaft en telt bladzijden. RVS draad gr 0,4 mm We are happy with this Preview — Bijen houden, hoe doe je dat?

In dit boek Honingbijen wordt op toegankelijke wijze biejnhouden over de nieuwe kennis en vaak baanbrekende nieuwe inzichten uit de afgelopen jaren. Bijen houden, hoe doe je dat?

Bijenhouden hoe doe je dat | Friedrich Pohl – 01

Just a moment while we sign you in to your Goodreads account. Twijfels over een boek of staat uw boek er niet bij? Beschrijft stap voor stap en op uiterst heldere wijze alle achtergronden en praktische aspecten. Eerste Hulp Bij Imkeren E.

Jeroen Vorstman Bijenhouden voor iedereen 19, Uit vragen die door beginnende imkers aan mij worden gesteld blijkt dat het kennisniveau te laag is voor de moderne bijenteelt.

Het boek is vrij formeel geschreven en leest daarom niet makkelijjk weg. Ook staan er een aantal leuke interviews in met o. Het jaarrond praktisch imkeren, door Ben